top of page

OM SAJAB LANTBRUK

ENGAGEMANG, TRYGGHET & KUNSKAP

Auktioner i hela Sverige

Med största professionalism anordnar Sajab auktioner i hela Sverige tillsammans med dödsbon, konkursen och företagare som valt att sluta med sin verksamhet. Ofta hjälper vi verkstäder, lantbruk och entreprenadföretag att avveckla och sälja hela lösören.

 

Auktionerna sker på plats hos uppdragsgivaren eller i av oss hydra lokaler.

 

Vi har anordnat auktioner i Sverige sedan 2011.

Lantbruksauktioner
Vi hjälper dig att avyttra allt som lantbruket har. Med vår marknadsplats når du inte bara Sverige, utan även långt ut Europa med din maskinförsäljning. 

Exempel: En lantbruksauktion innehåller försäljning av lantbrukets alla maskiner såsom traktorer, tröskor, lastmaskiner men även redskap såsom plogar, vagnar med mera. Även momsfria objekt som det finns värde i säljs. En smidig lösning på ett stort problem

Samlingsauktion
Vår samlingsauktion är ett mycket populärt sätt att sälja enstaka maskiner eller redskap till köpstarka budgivare. Alla objekt är kvar hos dig och vi säljer både momspliktiga och momsfria (privat ägda) objekt. 

Vår kultur
På Sajab värdesätter vi transparens och förtroende. Vi tror stenhårt på att skaffa och behålla ditt förtroende för det är endast det som betyder något.

Välkomna Sajab

MÖT SAJAB LANTBRUK

DSC00057.jpg

ANDERS ISAKSSON

Intag

IMG_3686.jpg

Lena ALM

Sortering

DSC00049.jpg

STIG-ARNE JOHANSSON

Grundare & Intag

IMG_3672.jpg

Ulf BERNHARDSSON

Foto

IMG_3680.jpg

Yvonne WretEmark

Intag & katalogisering

IMG_3402.JPEG

Mårten Thörner

Ekonomi

IMG_3693.jpg

Hasse Lindström

Sortering

IMG_3400.JPEG

Manne Sjöberg

Marknadsföring

bottom of page